099 599 0343

Košarica Moja košarica

Opće odredbe i definicije

Prodavatelj proizvoda na internetskoj stranici www.zdravozelena.hr je trgovina Zelena d.o.o. u Puli, Smareglina 5, OIB: 83274797796.

Pojam kupca odnosi se na svaku osobu u Republici Hrvatskoj koja plati i time naruči proizvod putem internetske trgovine www.zdravozelena.hr. Cijene proizvoda na internetskoj trgovini www.zdravozelena.hr izražene su u kunama i uključuju PDV, a cijena dostave se posebno naplaćuje, osim kada je dostava besplatna iznad određenog iznosa što je posebno navedeno u odredbama za dostavu.

Zelena d.o.o. nastoji fotografije i opis proizvoda pravodobno ažurirati, no moguća su povremena odstupanja, koja će naknadno biti usklađena s proizvodima.

Korisnički račun

Korisnik se može registrirati na internetskoj stranici putem prijave, ili može odabrati kupovati kao gost.

Ograničenja korištenja i odgovornosti

Obveze Zelene d.o.o. jesu pružiti reletavne informacije o proizvodima na internetskoj stranici te ih sukladno eventualnim izmjenama proizvoda nadopuniti ili promijeniti. Obzirom na razlike u monitorima računala, na fotografijama proizvoda su moguća odstupanja od izgleda stvarnog proizvoda, posebice što se tiče proizvoda u rinfuzi.

Svi materijali koji se nalaze na internetskoj stranici www.zdravozelena.hr, poput fotografija proizvoda, opisa proizvoda i bloga su vlasništvo su Zelene d.o.o, koja kao prodavatelj ima pravo na izmjenu uvjeta korištenja.

Odricanje od odgovornosti

Obveze Zelene d.o.o. kao prodavatelja jesu ažuirati podatke internetske stranice sukladno proizvodima koji se nude, te predati dostavnoj službi proizvode koje je kupac platio uz račun proizvoda što dostavna služba dostavlja kupcu. Zelena d.o.o. ne može utjecati na proizvode od trenutka predaje istih dostavnoj službi, no uvijek će učiniti sve u svojoj mogućnosti da zadovolji kupca i ispravi potencijalne greške.

Postupak kupnje

Korištenjem internetske trgovine kupac odabire željene proizvode koji se pojavljuju u polju “Moja košarica”.

Ukoliko je riječ o kupnji rinfuze, unutar odabranog proizvoda znakom plus (+) Kupac odabire željenu količinu rinfuze koja će se povećavati sukladno gramaži koja je navedena na nazivu proizvoda.

Nakon odabira proizvoda, Kupac unosi svoje podatke, potvrđuje narudžbu i plaća proizvode na žiro račun Prodavatelja. Proizvodi se smatraju naručenim nakon što je iznos uplaćen na žiro račun Prodavatelja.

Nakon što je proizvod naručen, Kupac će na svoju e-mail adresu dobiti potvrdu o narudžbi.

Plaćanje

Na internetskoj trgovini Kupac može platiti proizvode kao gost ili kao registrirani korisnik na dva načina:

  1. Unaprijed bankovnom uplatom na žiro račun Prodavatelja koji je naveden prilikom plaćanja
  2. Prilikom preuzimanja proizvoda u trgovini u Puli na adresi Smareglina 5

Dostava

Cijena dostave za Republiku Hrvatsku iznosi 25 kn. Ukoliko vrijednost narudžbe prelazi iznos od 250 kn, dostava je besplatna.

Nakon što smo primili Vašu narudžbu, odnosno nakon što je iznos obavljene kupnje i iznos dostave uplaćen na naš žiro račun, naručene proizvode predajemo dostavnoj službi GLS koja će Vam dostaviti paket najduže u roku od 3 dana od prispijeća uplate (za dostavu na otoke po posebnom rasporedu).

Dostava u inozemstvo je moguća na upit, no tada je cijena dostave veća.

Povrat proizvoda i reklamacije

Reklamacije su opravdane u slučaju:

  1. Oštećenja proizvoda
  2. Dostave proizvoda koji nisu naručeni

Ukoliko su naručeni proizvodi oštećeni, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail zdravozelenaOva e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. sa Vašim podacima i podacima narudžbe, te ćemo se dogovoriti oko zamjene oštećenog proizvoda ili povrata novca. 

Zaštita privatnosti podataka

Kupac unosi osobne podatke prilikom narudžbe proizvoda na internetskoj stranici www.zdravozelena.hr koji su Prodavatelju potrebni za isporuku proizvoda putem dostavne službe. Sve prikupljene informacije o Kupcu biti će korištene samo u svrhu dostave.

Online rješavanje sporova

Temeljem Uredbe (EU) br. 524/2013. o online rješavanju potrošačkih sporova od 09. siječnja 2016. godine, dana 15. veljače 2016. godine započela je s radom Platforma za online rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS), kojoj možete pristupiti na web adresi http://ec.europa.eu/odr.

Sporovi

Ukoliko rješenje eventualnih sporova nije moguće postići dogovorom Kupca i Prodavatelja, za iste je nadležan Općinski sud u Puli.